A fényképészünk vitorlást bérelt a Balatonon

Tegnap családi fotózáson vettünk részt a kis családommal, aminek a helyszíne az udvarunk volt. A gyerekek így nem unatkoztak annyira, mert engedtük nekik, hogy kedvükre futkározzanak, ebből készültek a legjobb spontán fotók.

A fotóst utána behívtuk a házba egy kávéra, hogy beszélgessünk. Még le se főtt a kávé, rögtön elővette a telefonját. Azt hittem, ilyen illetlen, pedig csak mutatni akart nekünk egy oldalt, aminek a következő volt a címe: Vitorlás bérlés Balatonon – 12 szuper hajó szuper áron (kapitánnyal is). Nagyon lassú volt a telója, ezért átültünk a gép elé. A keresőmezőbe beütötte, hogy Vitorlás bérlés Balatonon – 12 szuper hajó szuper áron (kapitánnyal is), és egy BalatonPRO nevű oldalra kattintott. Elmondta nekünk, hogy innen bérelt vitorlást a nyáron, és azt is kikereste, hogy pontosan melyik modellt. Ilyet még nem láttam, annyi fotó és videó volt a flottáról az oldalon, hogy rendesen bele tudtam magamat képzelni a hajóba! A fényképész nagyon lelkesen mesélt az élményről: a családjával bérelték a vitorlást nyolc órára, ami pont elég volt ahhoz, hogy szétnézzenek néhány településen, és a hajókázást is élvezni tudják. Úsztak a Balaton kellős közepén, vízparti étteremben ebédeltek, barnultak a fedélzeten…

Olyan jól hangzott a program, hogy nekem is megjött a kedvem hozzá, azonban nálunk senkinek sincs vitorlás jogsija. A fényképészünk rámutatott megint a címre: Vitorlás bérlés Balatonon – 12 szuper hajó szuper áron (kapitánnyal is). Hiszen ez szuper, egy tapasztalt hajóvezető mellett semmi sem tart vissza attól, hogy vitorlás kiránduláson vegyünk részt. Az anyagiak se okoznak problémát: a BalatonPRO oldalán ugyanis nagyon kedvező ajánlatokat találtunk, ráadásul akár csak egy két órán keresztül tartó, privát vitorlás kirándulást is választhatunk, ami időben és árban is verhetetlen ajánlat. Valamint így legalább kipróbálhatjuk, hogy tetszene-e nekünk a vitorlázás egy hosszabb útra is.

Megköszöntük a fotósnak, hogy mesélt nekünk a BalatonPRO-ról, és úgy döntöttünk, hogy a következő nyáron mi is kipróbáljuk, milyen a Balaton vízén nyaralni!