A fotózáshoz egyedi póló kell

A családunk szerencsére nagyon összetartó. Sok időt töltünk együtt és mindig mindenben számíthatunk egymásra. Imádjuk a közös kirándulásokat, a közös ebédeket, amiket munka közben iktatunk be illetve a nagy szülinapi, névnapi, szilveszteri ünnepléseket. Szeretjük megörökíteni az együtt töltött időket, így ezeken az alkalmakon mindig készítünk közös képeket is. Legutóbb pedig kitaláltuk, hogy kellene nekünk valamilyen vicces, egyedi egyen póló, amire ha ránézünk egyből mi jutunk eszünkbe. Ennek apropóján kezdtem el keresgélni az interneten, hogy ki tudná nekünk ezt a pólót tökéletesre megcsinálni.

Több oldalt is találtam, akik egyedi pólók készítésével is foglalkoznak, de nekem a LOLmarkt tetszett meg a legjobban. A póló rendelés ugyan nem gyakori nálam, ez esetben viszont elengedhetetlen. Én általában szeretem felpróbálni a ruhákat mielőtt megveszem, de egy külön nekünk készített pólónál nyilván kicsit más a helyzet. Meg is mutattam a többieknek az oldalt, nekik mi a véleményük róla. Mindenkinek elnyerte a tetszését, és egyetértettünk abban, hogy valószínűleg a LOLmarkt lesz a legjobb választás.

Az oldalukon nagyon sok fajta póló kapható. Legyen szó férfi, női vagy gyerek pólóról, pulóverről vagy vászontáskáról, a LOLmarktnál mindegyiket megkaphatod. Sőt még páros pólók is kaphatóak, így ha a kedvesedet szeretnéd meglepni valami ötletes pólóval, arra is van lehetőség. Ha pedig lenne egy saját ötleted, azt is nagyon szívesen megvalósítják neked.

Mi az utóbbit szerettük volna igénybe venni, így megnéztük, hogy mi ennek a menete. Az ország 13 pontján megtalálhatóak, így személyesen is van lehetőség az ötletünket elmondani és átvenni a kész terméket. Ez szerintem egy nagy előny, hiszen ha személyesen veszem át a pólókat és ott helyben megnézem, akkor egy esetleges változtatási kérést könnyebben és gyorsabban meg tudok tenni.

További okok, ami miatt a LOLmarktra esett a választásunk: gyorsak, hiszen a rendelés leadását követően már 1-2 munkanapon belül kézhez is kaphatjuk a kért pólót. Minőségi munkát adnak ki a kezeik közül, hiszen a pólók és a nyomás technológiának is a tartósság a fő szempontja, így szinte garantált, hogy egy-két mosás után nem fog lekopni a minta a pólóról.

És ami még nagyon tetszett nekünk, hogy az oldalukon véleményeket is lehet olvasni. Így nem kell külön keresgélni az interneten, hogy hátha valakinek már van tapasztalata velük, hanem rengeteg vásárló véleményét könnyen el lehet érni. Nagyon sok pozitív és elégedett vásárlójuk volt eddig. Ez pedig még jobban megerősített minket abban, hogy valószínűleg a LOLmarkt egy jó választás lesz.

Meg is terveztük a mi egyedi és vicces pólónkat és leadtuk a rendelésünket. Már alig vártuk, hogy a kezünkbe foghassuk a végeredményt. A póló rendelés pedig nagyon egyszerűen és gördülékenyen ment.