A motorok még egy fotózáshoz is nagyon hasznosak lehetnek

Az egyik fotós ismerősöm kért tőlem egy szívességet: szerette volna a motoromat használni egy fotósorozathoz. Az lett volna a lényeg, hogy egy lány pózolna a motorommal.

Egyébként eléggé csodálkoztam rajta, hogy csak most keresnek meg ezzel a kéréssel, mert a motorok meglehetősen nagy népszerűségnek örvendenek, ha fotósorozatokról van szó. Ez egy olyan eszköz, mely igazán teret ad a kreativitásnak a különböző képek elkészítéséhez. Akár mellette állunk, akár ráülünk nagyon jó kis képek készíthetőek így el.

A barátom felkérésére természetesen igent mondtam, így szépen elmotoroztam a fotózás helyszínére, ahol már minden elő volt készítve. Végig nézhetem a fotózás teljes folyamatát. Az elkészült képekre persze még várni kell, de szerintem már most borítékolható, hogy fantasztikus fotók fognak születni, hiszen adott volt egy tehetséges fotós, egy ügyes modell és egy gyönyörű motor. Mi másra lenne még szükség? A barátom megígérte, hogy én is megkapom a fotósorozatot, úgyhogy már nagyon várom.

motorgumi

Miközben figyeltem a fotózást, volt időm a motoromat is jobban megvizsgálni. Eddig erre nem volt nagyon lehetőségem, mert inkább használtam, mint néztem. A stúdiólámpák eléggé megvilágították ahhoz, hogy felfedezzek rajta egy hibát, amit sürgősen orvosolni kell.

A probléma a motorgumikkal volt, melyeknél érezhetően már túl nagy volt a kopásnak a mértéke. Tapasztalt motoros révén tudtam, hogy a motortire.hu csapatához kell fordulnom, mert nekik ez a terület a specialitásuk.

Az abroncsokat tekintve itt egészen hihetetlen a választék. Kicsinek érzem az esélyét annak, hogy itt valaki ne találja meg az a gumit, amit szeretne.

A megrendelt árunak az átvétele két módon is lehetséges: kérhetjük házhozszállítással, de el is mehetünk a Méta utcában található telephelyükre is, hogy átvegyük azokat. Amennyiben ha úgy döntünk, hogy elmegyünk az abroncsokért, ott helyben akár fel is szerelhetik nekünk, ha azt igényeljük. Úgy gondolom, hogy ezt érdemes rájuk bízni, még akkor is, ha tapasztaltak vagyunk, mert az ott dolgozó szakemberek profizmusával és alaposságával senki sem veheti fel a versenyt. A gumik állapota kardinális kérdés a motorozás biztonsága szempontjából, így inkább ne bízzunk semmit a véletlenre. Persze ha valaki biztos a dolgában, akkor az ajtóig elszállítják neki ezeket a termékeket.

A motorgumi szállítását végző partnerük gyorsan és megbízhatóan szokta végezni a dolgát. Nagyjából 1-2 munkanap elég ahhoz, hogy megtörténjen a kiszállítás, még akkor is, ha az ország egy teljesen másik pontján vagyunk. A szállítási díj fixen 2000 forint, amit én egyáltalán nem tartok soknak.

Én azonban inkább úgy döntöttem, hogy személyesen elmegyek azokért az abroncsokért, sőt azoknak a felszerelését is inkább rájuk bízom. Ezt a folyamatot gyorsan és szakszerűen elvégezték a számomra, de ha valaki szeretné pontosan látni, hogy ez hogyan is működik, akkor ajánlom a weblapjukon található videóknak megtekintését. Itt nem csak az ott dolgozók szakértelmét láthatjuk, de az általuk használt profi eszközök világába is betekintést nyerhetünk. A gumiszereléssel kapcsolatos árakat könnyedén elérhetjük a mototire.hu internetes platformján keresztül.

A motorgumik típusát tekintve, itt nem kevés van. A választék olyan nagy, hogy az még zavaró is lehetne, azonban erről szó sincs, hiszen a termékek között rendkívül egyszerű a keresés, amit többféle módon is megtehetünk.

Számomra az egyik legszimpatikusabb módja ennek, hogy kiválasztjuk a weboldal jobb oldalán található márkák egyiket.

Nekem például Hondám van, így értelem szerűen azt választottam ki. Ezután már meg is kaptam a listát a lehetőségeimről. Egyébként nem csak listanézetben tekinthetjük meg a választékot, de rácsnézetben is.

Még tovább is egyszerűsíthetjük a dolgot, hiszen kérhetjük a weblaptól, hogy bizonyos szempontok alapján sorolja fel az abroncsokat. Például megtehetjük, hogy a legkisebb méretekkel kezdje a felsorolást, és úgy haladjon a nagyobb méretek felé, vagy fordítva. Ez az árakat tekintve is működik.

Azonban ha konkrétabban is tudjuk, hogy mire van szükségünk, akkor részletesebb adatokat is megadhatunk az oldalnak a felsőrészén: szélesség, magasság, átmérő stb.

A rendelési folyamat teljesen felhasználóbarát. Feltöltjük az elektromos kosarunkat, kiválasztjuk az átvétel módját, és már meg is rendelhetjük a kiválasztott termékünket.