Az első céges fotózásomat a Topiworknek köszönhetem

Topiwork

Egyetemista vagy és olyan gyakornoki állást keresel, ahol fejlődni tudsz? Vagy ahol akár még a szakmai gyakorlatodat is le tudod igazolni? Ahol jó fizetést kapsz és rugalmas az időbeosztásod?

Ha mindezekre igen volt a válaszod, akkor neked is – csak úgy mint minden más ismerősömnek – a Topiwork iskolaszövetkezetet tudom ajánlani.

Ezt az iskolaszövetkezetet kevesen ismerik, de addig is több jó álláslehetőség marad azoknak a szerencséseknek, akik tudnak a létezésükről. A Topiwork olyan hosszútávú munkalehetőségeket biztosít a diákok számára, amelyek a tanulmányokkal remekül összeegyeztethetőek, valamint támogatják a szakmai fejlődést és karrierlehetőséget is kínálnak egyben. Ráadásul még a szakmai gyakorlat leigazolására is lehetőséget nyújtanak.

Igyekeznek minden szegmensben jelen lenni, így minden szakirányú hallgató megtalálhatja magának a tökéletes állást. Megtalálható náluk nagy számban IT-s, műszaki, marketinges, gazdasági, fizikai, HR-es, otthonról végezhető, vagy akár alkalmi munka is.

Több körös interjúrendszerük van, ami azt foglalja magában, hogy az állásra való jelentkezés után először a Topiwork csapata, majd a munkáltató interjúztat meg. Ez azért is remek, mert az iskolaszövetkezet már előre ki tudja szűrni azokat a jelentkezőket, akik egyáltalán nem alkalmasak az állásra, vagy nem felelnek meg a kritériumoknak. A te lelkednek is kevésbé fáj, ha nem a munkáltató cég utasít el egyből, hanem már az iskolaszövetkezettel lezárjátok a témát.

A gyakornoki állásokat nem mellesleg kiemelt bérezés jellemzi. Sokkal magasabbak az órabérek, mint más egyéb diákszövetkezeteknél, ráadásul a feltüntetett összeg egészét te kapod meg, nem vonnak le belőle semmilyen rejtett költséget.

Gyors, online adminisztráció van, így nem kell berohangálnod semmilyen irodába papírokért, vagy aláírni egy dokumentumot, mert ezt elektronikusan is meg tudod tenni. Sokkal egyszerűbb és gyorsabb így a folyamat nekik is és neked is.

Én is a Topiworkon keresztül találtam meg a jelenlegi állásomat, mint pénzügyi gyakornok. Sokáig el sem hittem, hogy ez velem történik meg, annyira jó lehetőségnek bizonyult. Azonban mégis itt vagyok és egy darabig nem is tervezek elmenni innen.

Sőt, már az első céges fotózásomon is részt vettem itt a cégnél, ami nagyon megnövelte az önbizalmamat. Ha nem terveznének velem, akkor nem akarnák, hogy kint legyek a weboldalon, nem igaz?

Tapasztalatból mondhatom azt, hogy a Topiwork iskolaszövetkezet választása az egyik legjobb döntésem egyetemi éveim alatt. Náluk amiatt sem kell aggódnom, hogy későn érkezik meg a fizetésem, hiszen mindig a megbeszélt időpontban, pontosan küldik. Nekem tulajdonképpen csak annyi a dolgom, hogy szintén időben elküldjem nekik a kitöltött jelenléti ívem.

Nézd meg te is a Topiwork iskolaszövetkezet oldalát és csapj le még ma egy remek gyakornoki állásra!