Egy fotózáshoz bizony tökéletes cipő kell

Férfiként úgy érzem, hogy a mi kultúránkban az, ha egy pasi odafigyel magára, pl. használ kozmetikai termékeket, igényesen öltözködik, tudja, mihez mi illik, stb., az valamiért egyszerűen nem menő. Bevallom, soha nem értettem egyet ezzel. Szerintem az önmagunkra és a kinézetünkre való odafigyelés igenis fontos dolog. A divatérzék a férfiak körében is örvendhetne nagyobb népszerűségnek. Az ápolatlanság pedig kifejezetten ciki.

A modellkedés sosem vonzott. Ugyanakkor (valószínűleg azért, mert igényesen nézek ki) mégis megtalál egy-egy ilyen ajánlat. És őszintén be merem vallani, hogy ha nem találok kivetnivalót mondjuk egy fotózás vagy reklámfilm céljában, akkor el is vállalom az ilyen lehetőségeket. Nemrégiben újra fotózásra mentem volna, amire meg is volt a tökéletes szettem, aminek természetesen fontos részét képezi egy tökéletes cipő is. Azonban kicsivel azelőtt kaptam egy új kutyát, akivel nem egészen sikerült megértetnem, hogy a cipők nem tartoznak a szétrágható dolgok közé. Emiatt pedig szétrágta a fotózáshoz szükséges cipőmet.

Mivel másnapra kellett az új csuka, kölcsön kértem egy párat a legjobb haveromtól. A kölcsön cipő mellett pedig egy tippet is kaptam arra, hogy hol szerezhetek kiváló minőségű férficipőket kedvező áron és gyors szállítási idővel.

Az ajánlott weboldal a cipomarket.hu (azon belül pedig a cipomarket.hu/ferfi/cipo oldal) volt.

Kiváló minőségű termékek nagyon kedvező áron

A cipomarket.hu egy cipők, táskák és egyéb bőrtermékek (pénztárcák és övek) értékesítésével foglalkozó internetes áruház. Kínálatukban a férficipők mellett természetesen találunk gyermek- és női cipőket is mindenféle típusban, szinte bármilyen alkalomra. Illetve ugyanez igaz a shop táskakínálatára is.

A cipomarket.hu azoknak ajánlott weboldal, akik nem bánják, ha egy-egy cipő vagy táska megvásárlásakor nagyobb összeget kell kiadniuk a kezükből. Az üzlet árai azonban ahhoz képest hihetetlenül kedvezőek, hogy olyan kiváló minőséget és hosszan tartó használatot garantáló gyártók termékeit forgalmazzák, mint például a Bugatti, a Rieker, a Marco Tozzi vagy éppen a Tamaris (és még sorolhatnám a nagyszerű márkákat).

Találd meg a tökéletes darabot a cipomarket.hu/ferfi/cipo weboldalon

cipomarket.hu/ferfi/cipo

A cipomarket.hu/ferfi/cipo weboldal a cipomarket.hu egyik aloldala, ahol azt tudjuk megtekinteni, milyen férfi cipőket forgalmaz éppen akkor a webáruház. Az itt látható cipők között bárki megtalálja a neki való lábbelit. Az üzlet ugyanis mindenféle stílusban (legyen szó sportosról, elegánsról, ünnepélyesről stb.), és számos típusban (pl. szandál, sportcipő, bakancs stb.) forgalmaz cipőket. Továbbá minden évszak és bármilyen időjárás lábbeliigényét képes kielégíteni. A fotók minősége az oldalon tökéletes, így lehetőségünk van arra, hogy az egyes termékekről látatlanul is alapos véleményt formálhassunk. Ráadásul hála nagyszerű szűrőlehetőségeiknek, nem kell sokáig keresgélnünk a virtuális polcok között ahhoz, hogy megtaláljuk a minket érdeklő cipőket.

A szűrők segítségével egyszerűen el tudjuk például intézni, hogy csak olyan típusú cipőket nézzünk, amire épp szükségünk van, továbbá gyorsan ki tudjuk nyerni azokat a találatokat is, amelyekből van a lábunkra illő méret.

Emellett beállíthatjuk az árkategóriát és természetesen a színt is. Ha pedig tudjuk, melyek azok a márkák, amelyek konkrétan érdekelnek minket, szűrhetünk márka szerint is. Bár a férfi cipőknél ez nem igazán szempont, a poszt női olvasóinak jelzem, hogy a cipomarket.hu szűrői között természetesen a sarokmagasság beállítására is van lehetőség.

Ha tehát bármiféle férficipőre lenne szükséged, érdemes először a cipomarket.hu/ferfi/cipo oldalon körülnézned, itt ugyanis kiváló áron juthatsz nagyszerű minőségű cipőkhöz. És szerintem elképzelhetetlen, hogy legyen olyan helyzet, amire a webshop nem tud tökéletes megoldást ajánlani.

A cipomarket.hu-nál nincsenek online vásárlós buktatók

Az online cipővásárlás nagyon kényelmes dolog. Azt hiszem, sokan egyetértenének velem abban, hogy sokkal kényelmesebb folyamat, mint hosszasan bolyongani egy cipőbolt szűk sorai között, és böngészni, hogy hol vannak a minket érdeklő csukák, és egyáltalán van-e a dobozok között a mi méretünket rejtő. (Arról pedig, hogy az van-e egy-egy dobozban, aminek elvileg lennie kéne, már inkább nem is beszélnék.)

Amellett azonban, hogy kényelmes dolog, az internetes cipővásárlás számos buktatót is rejthet magában, ami miatt mégis kényelmetlenné válhat. A dolgok megkeverésére az egyik legjobban lehetőséget adó dolog talán a méretprobléma. A cipők méretezése ugyanis márkánként eltérő lehet, és sokszor a próba során derül csak ki az, hogy az adott cipő mégse jó ebben vagy abban a méretben.

A cipomarket.hu azonban leszámol a netes cipővásárlás ezen buktatójával. Ugyanis részletes mérettáblázatokkal segíti azt, hogy mindenki gyorsan és egyszerűen megállapíthassa a számára megfelelő méretet, az otthona kényelméből, a cipő felpróbálása nélkül is. A “Mérettáblázat” fülre kattintva (ez a weboldalon a bal felső sarok közelében található) több különálló táblázatot láthatunk. Ezek egyrészt márkákra bontva tartalmazzák az egyes méretekhez tartozó konkrét belsőtalphossz-méreteket (tehát pl. külön táblázatban szerepelnek a Bugatti, Tamaris, Nike stb. méretek adatai). Másrészt pedig nemek szerint is bontja a méreteket, vagyis egy-egy táblázat csak a férfi-, gyerek- vagy női cipőkre vonatkozó adatokat tartalmaz. Egy mérettáblázat tehát egy gyártó egy nemre vonatkozó méreteit tartalmazza (pl. a Bugatti férficipők méreteit). A táblázatok adatait felhasználva pedig egyszerűen megállapíthatjuk saját méretünket, akár a talpunk, akár egy otthoni, már bejáratott cipőnk méreteinek csekkolása után.

A cipomarket.hu tehát zseniálisan számol le az online cipővásárlás egyik legnagyobb buktatójával,. Vagyis itt tulajdonképpen kényelmesen és a lehető legkevesebb hibafaktorral rendelhetünk szuper cipőket.

A cipomarket.hu/ferfi/cipo nem csak az árakban és a márkákban, hanem a kiszállítás idejében is profi

A kiváló minőségű és kinézetű termékek, kedvező árak és méretprobléma-mentes vásárlás mellett még egy nagyon fontos dolog van, ami abszolút a cipomarket.hu mellett szól. Ez pedig nem más, mint a kiszállítás ideje.

A cipomarket.hu-nál nem kell attól tartanunk, hogy hiába kényelmes a cipővásárlás ezen fajtája, a szállítási idő miatt gyorsabban végeznénk akkor, ha elmennénk szenvedni egy “offline” cipőboltba. Ez a webáruház ugyanis hihetetlenül kedvező szállítási időkkel dolgozik. Egy-két termék rendelése esetén a csomagra mindössze egy-két napot kell várni. És több termék vásárlása esetén sem kell, csak 1-4 napot várakoznunk. Így a cipomarket.hu jó megoldás akkor is, ha az adott cipő a lehető leggyorsabban kéne hogy rendelkezésünkre álljon.

A termékek házhoz szállítását országszerte bárhová kérhetjük. A cég ugyanis a GLS futárszolgálat segítségével dolgozik, akik segítenek abban, hogy a kiválasztott cipők eljussanak hozzánk. A szállítás díja alapvetően egységesen 1000 forint, ami a termékek árához hasonlóan szerintem nemcsak abszolút reális, hanem egyenesen nagyszerű. Ráadásul 60 ezer forintos végösszeg felett nincs szállítási költség, ami egy ilyen cipőboltban nagyon könnyen összejöhet.

A cipomarket.hu tehát egy olyan online cipőbolt, ahol a vásárlás egyszerű és emellett még nagyszerű is. Bárkinek bármilyen cipőre (vagy táskára, övre, pénztárcára) van is szüksége, ajánlom, hogy először itt nézzen körbe. Már, ha szereti a márkásabb darabokat. Akit pedig kifejezetten a férficipők érdekelnének, annak a cipomarket.hu/ferfi/cipo lesz a megfelelő weblap.

Nagyon remélem, hogy hamarosan sikerül megértetnem a kutyámmal, hogy a cipőket nem eheti meg. De ha addig esetleg egy-két cipőm még a fogai között végezné, legalább tudni fogom, hogy a cipomarket.hu/ferfi/cipo oldalról egyszerűen és gyorsan pótolhatom.