Egy jó vállalkozáshoz kell egy jó fotó is

Amikor eldöntöttem, hogy elkezdem a saját vállalkozásomat, akkor minden olyan információnak örültem, aminek köszönhetően sokkal jobban beleláthattam a bt alapításába. Mivel korábban még csak egyéni vállalkozó sem voltam, ezért a bt alapítása számomra teljes rejtély volt. Tudom, hogy ezzel belevetettem magam a mélyvízbe, de mindig is szerettem a kalandokat és a kihívásokat, ezért úgy gondoltam, hogy ezzel is meg fogok tudni birkózni. Amikor rájöttem, hogy mennyire összetett a bt alapítása, akkor azért egy kicsit elbizonytalanodtam. Na de nem akármilyen fából faragtak engem, úgyhogy nem adtam fel már az első nehézségnél.

bt alapítása

Egyébként is azt olvastam valahol, hogy ha valaki már az első nehézségnél feladja a dolgokat, akkor neki nem való a vállalkozói életforma. Ez viszont egy cseppet sem jellemző rám, hiszen én, ha valamit nagyon szeretnék, akkor azért a végletekig is képes vagyok elmenni. Ezért már előre elkészíttettem a vállalkozásomhoz szükséges profi fotókat is.

Amikor a bt alapítása kapcsán keresgéltem az interneten, akkor bukkantam rá a grossoffice.hu oldalára. Ezt a honlapot nagyon gyorsan megszerettem, mert nemcsak a bt alapítással kapcsolatban tudtam meg szinte mindent, de remek tanácsokat is olvashattam a cégalapítással kapcsolatban. Ezeket fel is jegyeztem magamnak, hogy a későbbiekben is meglegyenek.

A weboldalon egyébként egy helyen minden olyan lényeges információ megtalálható, amire egy induló vállalkozónak szüksége lehet: cégalapítás, cégmódosítás, cégjegyzék, járulékok, kft alapítás, székhelyszolgáltatás.

Korábban nem hallottál még a székhelyszolgáltatásról? Semmi gond. Mielőtt a Gross Office oldalára tévedtem, előtte én sem tudtam, hogy ilyen egyáltalán létezik. De miután elolvastam a holnapjukon a székhelyszolgáltatás részleteit, akkor már biztos voltam benne, hogy nekem szükségem lesz ilyenre.

A Gross Office székhelyszolgáltatása minden vállalkozó életét meg tudja könnyíteni. Hiszen nemcsak a papíron szükséges dolgokat biztosítják a vállalkozások számára, ami az üzleti cím és a székhelyen kihelyezett cégtábla. Mindemellett még az adminisztrációval is foglalkoznak és a hivatalos leveleket is átveszik. Sőt, nemcsak átveszik, de továbbítják is őket szkennelve az email címedre. Így semmilyen fontos határidőről és információról nem fogsz lemaradni.

Miért kell a hivatalos levelekre ilyen nagy hangsúlyt fektetni? Először is azért, mert gondolom Te sem szeretnél lemaradni semmilyen olyan hírről, változásról vagy határidőről, ami a vállalkozásodat érinti. Másrészt pedig azért, mert a hatóságok is komolyan veszik a levelek átvételét. Ezért mindenképp érdemes lehet figyelni ezekre a dolgokra. Azonban, ha a grossoffice.hu-val dolgozol együtt, akkor ez számodra semmilyen plusz feladattal nem fog járni. Nem kell minden nap a postást várnod a székhelyen vagy a postaládában talált értesítő miatt a postán sorban ácsorognod. A Gross Office mindent megtesz a Te kényelmed érdekében, ezért online mindenről értesülni fogsz.

Ha valami miatt ügyvédre is szükséged lenne, mondjuk a bt alapítása során, akkor ezt is tudnak biztosítani számodra. Szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal, ezért csak a legjobbat fogod kapni tőlük. Illetve ennek is köszönhető, hogy minden helyzetben törvényesen és jogszerűen járnak el. Még a székhelyre érkező hatósági szerveket is törvényesen fogadják.

Ennél is többre lenne szükséged? A Gross Office csapata még ezt is tudja fokozni. Ugyanis rajtuk keresztül arra is van lehetőséged, hogy ipa mentes székhellyel rendelkezz. Ezt a Pest megyei Újlengyel területén tudjátok megvalósítani.

Mint látható, a grossoffice.hu csapata olyan komplex szolgáltatást tud nyújtani a vállalkozások számára, amit kár lenne kihagyni. Az olyan kisebb feladatokat, mint pl. a székhely teendői, egyenesen ajánlott kiszervezni vagy delegálni. De ki értene jobban a székhely ügyeihez, ha nem egy olyan csapat, akik nap mint nap ezzel foglalkoznak?! Éppen ezért, ha biztos kezekbe szeretnéd adni a székhelyed kisebb feladatait, akkor ajánlom a figyelmedbe a Gross Office csapatát. Bennük szerintem Te sem fogsz csalódni, ahogy az a 16 ezer elégedett ügyfél sem, akikkel már eddig együtt dolgoztak.

Nézz szét a honlapjukon, informálódj a részletekről és csapjatok bele a székhelyszolgáltatásba már akár holnap!