Fotóink az elsők lehetnek a keresőben, ha az ő segítségüket kérjük

A fotózás egy fiatal művészeti ág és azt érzem, hogy még nem érte el ugyanazt a presztízst, mint mondjuk az irodalom. Pedig ha belegondolunk, egy fotó tényleg a valóságot örökíti meg, pár pillanat alatt. Mégis, annyi nüansz lehet abban, hogy miként fogjuk fel ezt a valóságot. És ettől lesz szerintem művészet a fotózás. Akkor is, ha valaki ugyanazt a dolgot fotózza, rengetegféleképpen lehet megörökíteni.

Én például nagyon szeretek elmenni fotókiállításokra. Elsősorban azért, mert a festészettel szemben, ehhez nem feltétlenül kell komoly előképzettség. Ettől függetlenül nem gondolom azt, hogy a fotózás valami egyszerűen megfogható, sekélyes dolog lenne. Ha valaki ért hozzá, akkor fel fog figyelni a kisebb részletekre is, ami az átlag műkedvelő figyelmét lehet, hogy el is kerülné.

Így szokott lenni ez az internettel is. Mivel rengeteg oldal van jelen egyszerre, ezért sokszor, mondjuk egy gyönyörű galéria el fog tűnni a süllyesztőben, mert egyszerűen a készítő nem vette figyelembe az algoritmus változásait. Ezt nem magamtól mondom nektek, hanem a keresobenelso.hu oldalán tanultam. Tényleg sokszor gondolkoztam már azon, a művészeti termékeim kapcsán, hogy mégis miként lehetne kitűnni a tömegből. Annyian versenyzünk egymással, hogy úgy tűnhet, a szerencsén kívül másra nem is lehetne bízni a boldogulásunkat. A keresobenelso.hu azonban megmutatta, hogy ennek nem kell így lennie, ha hajlandóak vagyunk belerakni egy kis plusz erőfeszítést.

A keresobenelso.hu segítségével el tudjuk érni azt, hogy bármilyen oldalunk is van, a lehető legtöbb kulcsszóra minket adjon ki elsőnek az internetes kereső. Ez egy elképesztő, és kicsit hihetetlen dolognak hangzott. Muszáj volt jobban utánanéznem és szerencsére rengeteg lehetőségem volt erre a keresobenelso.hu oldalán. Mit értek ezalatt?

Elsősorban azt, hogy az oldal nagyon könnyedén áttekinthető volt. Nem volt egyetlen felesleges kiírás, vagy menüpont, ami félrevezetett volna minket az eredeti célunktól. A tájékoztatóikat könnyen lehetett értelmezni, mégsem éreztük azt közben, hogy mi csak egy lebutított verzióját kaptuk meg annak, ami valóban a háttérben történik. Tetszett nagyon, hogy  a keresobenelso.hu tiszteletben tart minket és minden információval biztosít. Emiatt pedig felelős döntést tudunk hozni, nem pedig impulzusból és tetszésből választunk.

Tényleg olyan szolgáltatást nyújtottak, amire feltétlenül szüksége van minden olyan üzletnek, amely az interneten akar érvényesülni. Kérdezhetnétek, hogy persze, bonyolult dolog ez az algoritmus, de nem tudok én egymagam is utánanézni annak, hogy milyen faktorok befolyásolják? Természetesen, ha eleget kutat az ember az interneten, meg fogja találni ezeket a módszereket. A megoldások azonban ideiglenesek, mivel sajnos az algoritmus megállás nélkül változik. Miközben a cégünket menedzseljük, nem hiszem, hogy az összes szabadidőnket azzal akarjuk majd tölteni, hogy alkalmazkodni próbálunk az algoritmus változásaihoz.

A keresobenelso.hu azonban egy olyan cég, aki elvégzi helyettünk ezt a munkát és maximálisan erre a célra fókuszál. Miután elolvastam mindezt, nem is tudtam volna elképzelni egy jobb céget, amelyre rábízhattam volna ezt a feladatot. Az elérhetőségeiket könnyen megtaláltam és csak egy telefonhívás kellett ahhoz, hogy minden főbb dolgot át tudjunk beszélni. A honlapom nemsokára készen lett és a segítségükkel valóban én lettem az első találat egy csomó kulcsszóra rákeresve. Azóta pedig minden megváltozott az oldalammal kapcsolatban és elkezdhettem profitálni az erőfeszítéseimből. Tartom velük a kapcsolatot és mindig segítenek, ha valami problémám lenne.