Fotósként C-vitaminos arcszérumot ajánlok ügyfeleimnek

Fotósként nagyon sok emberrel találkozom: fiatal kisdiákok, középiskolások vagy épp egyetemisták, nyugdíjasok is állnak a kamerám elé és mindegyiknek megvan a maga szépsége, kihívása és borzasztóan élvezem ezt a változatosságot. Vannak, akik nagy mellénnyel, öntudatosan érkeznek, de gyakorta érkeznek szégyenlősebb, valamely tulajdonságukkal nem elégedett vendégek. Utóbbiaknál mindig fontos, hogy sikerüljön őket minél jobban feloldani, hiszen ez nagyban befolyásolja a hangulatot és a várható képminőségeket is – szerencsére általában ez sikerül is. Ezen belül nagyon sokan keresnek meg már hetekkel az időpontjuk előtt, hogy ugyan tudják, hogy van lehetőség a retusálásra, de olyan bőrhibákkal rendelkeznek, amelyekkel már eljönni sem nagyon szeretnének. Mivel annak idején én is nagyon sok ilyennel küzdöttem, rátaláltam a c vitamin krém lehetőségére, amelyről nagyon sok helyen szuper dolgokat írtak – akkoriban akadtam rá a Florence BIO C-vitaminos arcszérumára, amelyet azóta az ügyfeleimnek saját tapasztalataim alapján is ajánlhatok.

A termék elképesztően bevált: nagy arányban tartalmaz olyan összetevőket, amelyek elősegítik a ránctalanítást és az öregedésgátlást is. Ennek érdekében nagyon magas minőségi, bio, és nem mellesleg vegán összetevőket alkalmaztak, úgy mint C -és E-vitamin, jojobaolaj, aloe és persze hialuronsav. Mindezeknek köszönhetően a szérum kiválóan hidratál, remek a ránccsökkentő hatása, eredményesen alkalmazható pattanások és nap -vagy öregedési foltok kezelésére, mindezek mellett a tetejében még az illata is nagyon kellemes.

Ami számomra nagyon fontos volt a választáskor, az az, hogy a termék használatakor mikroműanyagot sem kenek a bőrömre, ráadásul sem szulfátot, sem parabént nem tartalmaz és a megfelelő pH értékre is nagyon figyeltek. A használat után nagyon gyorsan érzékeltem saját bőrömön (szó szerint is) a hatásait: az bőröm az arcomon és a dekoltázsomon is sokkal szebb, hidratáltabb, élettel telibb lett, az arcomról pedig szinte varázsütésre tűntek el a pattanások nyomai és a napfoltjaim. A bőröm ráadásul érzékeny is, mégsem váltott ki semmilyen mellékhatást, még egy kis bőrpírt sem tapasztaltam.

Az oldalon rengeteg a vélemény erről a kvázi c vitamin krémről és más termékekről is, és szinte minden visszajelzés elismerően szól, ez is sokat elmond: számomra pedig az, hogy akiknek a vendégeim közül ajánlottam, döntő többségük már tökéletesen feloldódva, boldogan, akkor már bőrhibamentesen érkezett, ez számomra is remek visszajelzés. Arról nem is beszélve, hogy így a termék azt is segíti, hogy könnyebben végezhessem a munkámat, hiszen a szép arcbőr a modelleknek is nagyon nagy lendületet és önbizalmat ad: mindenkinek maximálisan ajánlani tudom, aki a fentebb említett problémák egyikére keres megoldást!