Fotósként megtaláltam a tökéletes székhelyszolgáltatót

A székhelyszolgáltatás sokak számára még ma is idegen fogalom, bevallom, én is csak akkor találkoztam a témával, mikor megalapítottam fotós vállalkozásomat. Béreltem egy kis stúdiót a belvárosban és nekivágtam az álmom megvalósításának, a hobbimból szerettem volna megélni. Sok olyan dologgal szembesültem azonban útközben, melyre korábban nem is gondoltam. Így jutottam el a székhelyszolgáltatás fogalmának megismeréséig.

Szerencsém volt, mert hamar megtaláltam azt a céget, akikkel öröm az együttműködés. A szekhelyszolgaltatas24.hu honlapon találtam meg a számomra ideális szolgáltatást. Budapesten több címen és az iparűzési adómentes Újlengyelben is vállalnak székhelyszolgáltatás. De hogy mit is jelent maga a fogalom?

Azt, hogy a cégünk székhelye itt lesz bejelentve, törvényesen, szabályosan. Ahogy előírják, úgy tábla kerül a pontos címre, ami közterületről is jól látható. Ezen kívül minden hivatalos helyen ez a cég székhelye, ide érkeznek a hivatalos iratok, levelek. Számomra ez azért volt nagyon imponáló, mert bár ugyan az időm nagy részét a stúdióban töltöm, a legtöbbször olyan tevékenységgel, amiben nem lenne jó, ha megzavarnának. Egy karácsonyi fotózás során egyszer szembesültem azzal, hogy becsengettek hozzám, a család, akiket fotóztam, pedig szétesett. A gyerekek kizökkentek az egyébként is nehezen elért békés, ünnepi hangulatból és konkrétan kezdhettük az egészet elölről. Ezt nem akartam átélni, mint ahogy azt sem, hogy a képek utómunkálatai közben zavarjanak. Persze azt sem akartam, hogy a munka után szaladgáljak a postára, hogy átvegyem a hivatalos leveleket. Nos, ezért jó a székhelyszolgáltatás. Többek között.

székhelyszolgáltatás

Hogy mit is csinál a szekhelyszolgaltatas24.hu? Átveszik a hivatalos leveleket, beszkennelik és egy órán belül el is küldik. Budán és Pesten, valamint Újlengyelben nyújtanak szolgáltatást, saját ügyvédjükkel. A leveleket papíron is elpostázzák, havonta egyszer. És hogy mindez mennyibe kerül? Budapesten 6 hónapra 29.900 forint +Áfát kell ezért fizetni és egy hónapot ajándékba kapunk. Ha pedig nem szeretnénk iparűzési adót fizetni (ugyan ki szeretne), akkor 39.900 forint +Áfa összegért a cégünk székhelye Újlengyelbe kerül.

A szekhelyszolgaltatas24.hu egy megbízható szolgáltató, a törvényes keretek között, kiváló árakon dolgozik, évek óta sikerrel, egyre több ügyfél megelégedésére. Én hálás vagyok, hogy rátaláltam a tökéletes székhelyszolgáltatásra, azóta a vállalkozásomat illetően is nyugodtabb vagyok.