Fotózás egy igazi profival

Amikor elmegyünk egy portré fotózásra, akkor mindenki a legjobb eredmény várja el. Mindenki azt szeretné, hogy gyönyörű képek készüljenek róla a legelőnyösebb oldalával. Azonban sokszor egy-egy fotóssal mellé nyúlhatunk és ez a cél nem valósul meg. Ennek elkerülése érdekében érdemes lehet először mindig megnézni a referencia munkákat. Hiszen, amennyiben azok tetszenek nekünk, akkor nagy valószínűséggel a rólunk készült képekkel is elégedettek leszünk.

A múlt hónapban, amikor portré fotózás miatt fotós után keresgéltem az interneten, akkor nem volt egyszerű dolgom megtalálni a számomra tökéletes szakembert. Nagyon kritikus vagyok magammal kapcsolatban, ezért olyan fotóst szerettem volna választani, aki a legjobb oldalamat tudja megörökíteni és akivel önfeledt tud lenni a hangulat.

portré fotózás

Nagyon sok fotós honlapját megnéztem mire rátaláltam Szoboszlai Kriszti oldalára. Már kinézetre is kitűnt a többi fotós közül, hiszen nagyon szépen össze lett rakva a weboldala, nagyon informatív és sok referencia munka megnézhető itt. Ha ezeket látja valaki, akkor szerintem már egyértelműen el tudja dönteni, hogy szeretne-e vele együtt dolgozni.

Többféle fotózási fajtát is vállal Szoboszlai Kriszti nem csak portré fotózást. Ha a családdal szeretnétek fotózásra menni vagy a gyerekekről szeretnétek gyönyörű képeket, akkor is kereshetitek őt bátran. Ezek mellett vállal még kismama, jegyes és esküvői fotózást is, ha életed legszebb pillanatait és időszakát szeretnéd megörökíteni. Ezek mellett pedig választhatsz még a fine art illetve az élményfotózás közül is. Minden fotózási fajtáról találsz egy részletes leírást az oldalon. Ezért, ha esetleg név alapján nem tudod eldönteni, hogy ez pontosan mit is jelent, akkor mindenképp olvasd el az ismertetőjüket.

A fotózás menetéről is mindent megtudhatsz a honlapon. Megtudhatod, hogy mire érdemes figyelni a fotózást megelőzően, mivel készülj a fotózásra, illetve a nagy nap előtt részletesen átbeszélitek a koncepciót is.

A fotózást megelőzően érdemes lehet hajat mosni vagy elmenni fodrászhoz. Ezeknek köszönhetően ugyanis sokkal jobb képek tudnak majd készülni rólunk. Érdemes lehet elmenni egy profi sminkeshez is, amennyiben saját magunknak nem tudunk olyan szép sminket készíteni. A képeket mindig nagyon jól fel tudja dobni egy profi frizura és smink. Úgyhogy, ha biztosra szeretnél menni és a legjobbat kihozni magadból, akkor érdemes lehet ezzel is készülni.

Választhatsz szabadtéri és stúdió fotózást is annak megfelelően, hogy neked melyik tetszik jobban.

Több csomagajánlat közül is választhatsz. Van négy fajta csomag: alap, exkluzív, VIP és MIX csomag. Ezeknek a tartalma abban tér el, hogy mennyi retusált fotót kapsz végeredményként, mennyi fekete-fehér képet tartalmaz, a plusz fotók mennyibe kerülnek, és hogy a stúdió bérlését tartalmazza-e a csomag díja. Illetve a VIP csomag tartalmazza a professzionális sminkest és fodrászt is, ezzel neked külön már nem kell foglalkoznod, amennyiben ezt a csomagajánlatot választod.

Nem tudod mit ajándékozz a szerettednek? Akkor figyelmedbe ajánlom Szoboszlai Kriszti ajándékutalványait. Ennek az ajándékutalványnak köszönhetően egy olyan életre szóló élményt ajándékozhatsz, aminek szerintem mindenki örülne. Hiszen Krisztivel a közös munka mindig jó hangulatban telik, a gyerekekkel könnyen megtalálja a közös hangot, gyönyörű képeket készít és mindent megtesz annak érdekében, hogy a modelljei elégedettek legyenek a végeredménnyel.

Ha érdekel a fotózás és szívesen olvasol ebben a témában, akkor van egy jó hírem a számodra. Szoboszlai Kriszti weboldalán blogcikkek formájában bővítheted a tudásodat ezen a területen is.

Válassz olyan fotóst, aki maximálisan odateszi magát minden fotózáson, nagy tapasztalattal rendelkezik és mindezek mellett még egyedi is. Ha ilyen fotóst keresel, akkor Szoboszlai Kriszti lesz a Te embered.

Készüljenek rólad is lélegzetelállítóan gyönyörű képek egy olyan élmény keretében, amire évek múlva is örömmel emlékszel vissza.