Fotózás közben találtam rá a legjobb gyümölcslére

Imádok fotózásokra járni. Nem csak úgy, hogy engem fotóznak, hanem a fotózásokon segíteni, elkészíteni a szebbnél szebb sminkeket és szeretem azt is, amikor én vagyok a stylist. A legutóbbi ilyen fotózás alkalmával a modell egy nagyon ízletes gyümölcslevet hozott magával. Honnan tudom, hogy az? Hát onnan, hogy az egyik kedvenc italaim közé tartoznak a gyümölcslevek, így kértem tőle egy kicsit, hogy megkóstoljam milyen. A várakozásaimat felülmúlta. Talán ez volt az eddigi legfinomabb, amit kóstoltam. Meg is kérdeztem tőle, hogy hol szokta ezeket az italokat vásárolni. Kiderült, hogy a Biocity oldalán veszi általában. Ha pedig Szegeden jár, akkor betér a Biocity üzletébe is, és tart egy nagyobb bevásárlást. Szerinte ez a mondat pont rájuk illik: Vásárolj kényelmesen Speciális gyümölcslevek, velők termékeket.

Kíváncsi lettem erre a boltra, így miután véget ért a munka, rá is kerestem az interneten. A honlap ami fogadott nagyon tetszett. Könnyen használható, egyértelműen meg lehet találni mindent, hiszen termékkategóriákra fel vannak osztva a termékek. A színvilága is szép, és nem utolsó sorban minden hasznos termék fellelhető itt, ami bio.

Szét is néztem a kínálatuk között, hátha találok még valamit a gyümölcsleven kívül is. Hiszen az már egy biztos pont volt, hogy venni fogok.

Külön lehet keresgélni márkák alapján és termékkategóriák alapján is. Én az utóbbit választottam, mert nem volt konkrét termék amit kerestem volna. Nagy meglepetésemre pedig még különféle élelmiszerek is kaphatóak ezen az oldalon. Nem csak gyümölcslevek, vitaminok, és étrend-kiegészítők, hanem drogériás termékek és reform élelmiszerek is. A drogérián belül nagyon megtetszettek az öko háztartási termékek is, így onnan is betettem a kosaramba pár terméket.

Ami pedig egy plusz pont a számomra, hogy támogatják a rendelés formájában történő vásárlást. Ugyanis, ha egy meghatározott értékhatár felett vásárolsz, akkor a vásárlásod összegéből pár százalékos jutalom kerül jóváírásra. Így még egy kicsit takarékoskodni is lehet.

A Biocity blogot is vezet, ahol hasznos és érdekes témákról lehet olvasni. Legfőképp egészséggel kapcsolatos tudnivalók, tippek és érdekességeket lehet itt találni. Szerintem nagyon hasznosak tudnak lenni ezek a cikkek, hogyha valaki informálódni szeretne. Sőt, még a Biocity megalakulásáról is lehet olvasni és a kulisszatitkaiba is betekintést enged, ami szerintem egy nagyszerű ötlet. Én kíváncsi voltam a történetükre, ezért minden ilyesmi cikket/történetet elolvastam. Már 10 éve, hogy létrejött a Biocity és azóta rengeteget változott. Nem csak a termékkínálata lett széles körűbb, de tudásban is gyarapodtak és nagy tapasztalatra tettek szert ez idő alatt. A folyamatos fejlődés pedig a mai napig tart.

Vásárolj kényelmesen Speciális gyümölcslevek, velők termékeket te is. Ha pedig annyira nem vagy oda a gyümölcslevekért, akkor számos már termék közül tudsz válogatni. Biztos vagyok benne, hogy a Biocity oldalán mindenki tud találni magának olyan termékeket, amit szívesen használna vagy fogyasztana. Ha számodra is fontos, hogy egy termék bio legyen, megbízható és minőségi, akkor csak ajánlani tudom a Biocity honlapját és szegedi üzletét.