Fotózás során kaptam hasznos tippet fagyigép beszerzéséhez

Nagyon szeretek fotózni, mindig igyekszem magam új kihívások elé állítani. Ezt általában úgy szoktam megtenni, hogy mondjuk bemegyek a városba, csak sétálgatok, és ha látok valamit, amiről úgy gondolom, hogy érdemes lencsevégre kapni, akkor lefotózom. Próbálgatom a szögeket, ilyesmi. Egy alkalommal a szokásos városjáró túrámon voltam, amikor egy cukrászda előtt sétáltam el, ahol ki volt téve a cukrászda mellé a fagyipult, és nagyon gusztán voltak beletöltve a különböző ízű fagylaltok. Rögtön feltűnt, hogy milyen impozáns gépezet a pult, úgyhogy megkérdeztem a fagyiárus hölgyet, hogy tudja-e, honnan van. Mint kiderült, pont ő volt az egyik tulajdonos, úgyhogy elárulta, hogy a Dealer – Gastro & Ice Dealer – től vették nagyon jó áron. Azt is megtudtam, hogy ennél a cégnél nem csak új, hanem használt fagyigépeket is lehet venni, ha valakinek mondjuk egy kicsit szűkösebb a büdzséje. Ők is így voltak ezzel, és bár a használt gépekre 3 hónap garancia van, míg az újakra 1 év, úgy gondolták, mégis bevállalják így is.

2 telephelye is van a Dealer – Gastro & Ice Dealer – nek, ahol a bemutatóteremben meg lehet tekinteni a cukrászati és fagyigépeket. Azt mondta a hölgy, hogy ő örült ennek a lehetőségnek, mert nem szeret úgy vásárolni, pláne ekkora összegben, hogy előtte nem veszi alaposan szemügyre azt, amit szeretnének megvenni. Szerencsére élőben is ugyanolyan jó volt a fagyigép, amit a férjével kiválasztottak, mint ahogy a weboldalon látták. Mivel a fagylalt hazája Olaszország, a tulajdonos hölgy külön örült neki, hogy a cég olasz nagygépeket forgalmaz, hiszen úgy volt vele, hogy a minőség tekintetében csak nem lőhet annyira mellé. A cukrászati gépek mellett forgalmaznak nagykonyhai, illetve jeges és forró italokat készítő gépeket is. A Dealer – Gastro & Ice Dealer egy családi vállalkozás, amely már 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Többek között a hölgyet ez a dolog is meggyőzte, mert ez a két évtized alatt biztos nagy jártasságot szereztek a termékek beszerzése forgalmazása területén.

Azt is megtudtam, hogy ugyan a cukrászda tulajdonosai maguk oldották meg a fagyigép hazaszállítását a telephelyről, a weboldalon lehet olvasni, hogy ha valaki szeretne házhoz szállítással rendelni valamit, azt is meg lehet oldani, csak fel kell venni a kapcsolatot a cég kollégáival. 8-tól 16 óráig vannak nyitva Tapolcán, de oda kell figyelni, ha esetleg az ember egy hétvégi kiruccanással szeretné egybekötni, mert akkor nincsenek nyitva. Megköszöntem a sok hasznos információt a hölgynek, és természetesen egy fagyi vásárlása után hazamentem. Úgy felkeltették az elhangzottak az érdeklődésem, hogy én magam is ellátogattam a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalára annak ellenére, hogy nem terveztem ilyen nagygépet vásárolni.

Az elsők között tűnt fel az a funkció, hogy van a termékek alatt egy szívecske, amire ha az ember rákattint, akkor el tudja menteni a terméket későbbre. Ez azért lehet hasznos szerintem, mert sokszor van az, hogy nem tudjuk elsőre, hogy meg szeretnénk–e venni az adott terméket vagy sem, ezért aludnánk rá egyet. Másnap meg nem találjuk azt, amin gondolkodtunk. Az első benyomásom az volt, hogy egy nagyon szép és letisztult oldalról van szó, így biztos elsőre szimpatikus a leendő ügyfeleknek. Bár nekem nincs saját vendéglátóipari egységem, bátran ajánlani fogom a Dealer – Gastro & Ice Dealer – t a barátaimnak, akik ilyen körökben mozognak.