Gazdaságos megoldás lehet az ipari takarítógép bérlés

Amikor a fotózás mellett tettem le a voksomat, már akkor nagyon jól tudtam, hogy ez egy nagy befektetést igénylő terület, és így nem lesz egyszerű dolgom az elindulásnál. Akkoriban nagyon jól jött volna nekem egy olyan szolgáltatást, ahol a fotózáshoz szükséges eszközöket jó áron bérelhettem volna, de sajnos ilyenféle szolgáltatások akkor még nem léteztek.

Ez úgy jutott eszembe, hogy tegnap a Zsolt barátommal beszélgettünk a vállalkozásáról, és hogy milyen nehéz tisztán tartani azt a nagy területet, és hogy már gondolkodott abban, hogy megvásárol egy ipari takarítógépet, azonban ennek igen magas költségei vannak, amikre a mostani helyzetben nem szeretne pénzt kiszorítani. Nem arról van szó, hogy ne működne jól a vállalkozása, csak alaposabban átgondolja, hogy mire költsön.

Amikor takarítógépek után nézelődött, talált egy olyan céget, akik lehetőséget biztosítanak ipari takarítógép bérlésére. Ezek a takarítógépek alkalmasak arra, hogy egyszerűen, könnyen és gyorsan nagy területeket is lehessen velük tisztítani, így számára is tökéletes megoldásnak tűnt. Ráadásul ez egy igen költségtakarékos megoldás, hiszen az ipari takarítógép bérlés esetén nincsenek karbantartási, valamint javítási költségek, hiszen ezekkel az a cég foglalkozik, akié valójában az adott takarítógép. Így az ipari takarítógép bérlés valójában ténylegesen csak a takarítógép berendezés használatát foglalja magában.

A Greenway Magyarország Kft.-nek erre van egy nagyon jó ajánlata, aminek a keretein belül egy fix havi díjat befizetve lehet használni az ipari takarítógépet. A bérlésnek nagy előnye az, hogy nem kell beruházni a berendezésre, ennek ellenére maga a bérlés, mint szolgáltatás, azonnal elszámolható költségként a vállalkozásban.

Zsolt azt is említette, hogy nemcsak nemcsak a költségoldalon látta meg ebben a lehetőséget, hanem azt is nagy előnynek tartja, hogy neki nem kell az üzemeltetéssel foglalkoznia, így nem megy arra el plusz emberi kapacitás, hogyha bármi történik az ipari takarítógéppel, akkor annak a karbantartását el kellene intézni, utánajárni, elmenni érte hozni-vinni. Bérlés esetén ez teljes mértékben a Greenway Kft-hez tartozik, így tőle plusz erőforrásra nincs szükség, ráadásul a szervizköltség sem őt terheli. Azzal pedig, hogy egy fix havi díjat kell csak megfizetnie, nagyon jól jár, mivel nem ingadozik a kiadás, könnyen be tudja illeszteni az éves büdzséjébe az ipari takarítógép bérlésnek a költségét, ráadásul minderre úgy tehet szert, hogy nem kell lemondania a minőségről, hiszen prémium gépek állnak a rendelkezésére.