Ha nem tudjuk testi hibáinkat elfogadni, bátran keressünk rá a neten erre

Egyszer olvastam egy idézetet, miszerint: „Sosem fogsz úgy kinézni, mint a lány a magazinban. Még a lány sem néz ki úgy, mint a lány a magazinban.” Elgondolkodtató és őszinte mondatok ezek. A fotózás digitális világában is rengeteg eszköz áll rendelkezésre, hogy a címlapokon szereplő egyébként is csodás, gyönyörű nők derekát még vékonyabbnak, kebleit még nagyobbnak tüntessék fel. A narancsbőr egy kattintással eltüntethető, az orrból is egy csapásra kisebbet lehet varázsolni.

De ez nem a valóság. Szerintem nem elítélendő plasztikai sebészhez fordulni annak, akinek megvan rá az igénye és lehetősége. Például, egy szülés következtében megereszkedett has, vagy egy égési sérülés nyoma súlyos önértékelési zavarokat okozhat olyasvalakinél, aki nem tudja elfogadni külsejét. Fontos, hogy szellemünk, lelkünk és testünk teljes összhangban működjön. Ez, az úgynevezett holisztikus szemlélet, melyet Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapesten is magáénak vall. Kiemelt gondossággal és szakértelemmel kezeli a pácienseket, alapvetőnek tartja biztonságukat.

Kelemen Doktor Úr tapasztalt és profi plasztikai sebész, aki több, mint 25 év tapasztalatával fogadja betegeit. Praxisa a Kelemed Plasztika budapesti és pécsi helyszínen is üzemeltet rendelőt. Praxisa széles körű kezeléseket nyújt plasztikai sebészet, arcfiatalítás és hegkezelés terén. Mint sebészorvos, több, mint 38 éve tevékenykedik, de plasztikai sebészként is több évtized tapasztalatával rendelkezik.

Mivel, ez egy folyamatosan fejlődő terület, így ő is rendkívül fontosnak tartja, hogy folyamatosan képezze magát, főleg nemzetközi tanfolyamokon. Ezen kívül tagja a legjelentősebb plasztikai sebészettel foglalkozó hazai és határon túli tudományos társaságoknak is.

Budapesten két helyszínen, Pécsett további egy helyszínen üzemeltet rendelőt. A pécsi és az egyik budapesti helyszínen olyan beavatkozásokat végeznek, amelyeket meg lehet csinálni, a járóbeteg ellátás keretein belül is. Ilyen a konzultáció, a varratszedés, a helyi érzéstelenítéseket igénylő beavatkozások. Azokat a nagyműtéteket, amelyek altatást igényelnek, kizárólag a másik budapesti helyszínen, egy magánklinikán végzik. A rendelések időpontjáról, a rendelők és a klinika pontos címéről, az időpontfoglalásról a Kelemed Plasztika honlapján lehet tájékozódni.  

Végeznek a mellet, hasat egyéb testrészeket érintő műtéteket, de léteznek még az intim területeket érintő beavatkozásokat is. Ezeken kívül számos arcfiatalító kezelésre, zsírleszívásra, hegkezelésre is van lehetősége annak, aki szeretné.

A honlapon a kezelések és beavatkozások részletesen be vannak mutatva, az első konzultációtól kezdve az eljárás bemutatásán át a várható mellékhatásokig a gyógyulás folyamatával bezárólag. A leírások alaposak, összeszedettek minden fontos dologra felhívják a figyelmet. Rendkívül színvonalas hatást keltenek, ami egy ilyen területen központi kérdés. Van fotógaléria is, mely a beavatkozások, műtétek előtti-utáni állapotokat mutatja be. Nagyon meggyőzőek a fényképeken szereplő változások.

A Kelemed Plasztika honlapja bizalomgerjesztő és nagyon színvonalas szolgáltatásokat mutat be.A műtétekhez is prémium minőségű anyagokat, eszközöket használnak, Doktor Úr szakértelme pedig nem vitatható. Olyan benyomást kelt bennünk, hogy bármikor bizalommal fordulnánk hozzá az ilyen jellegű, bennünket sokszor érzékenyen érintő problémákkal, és ez így van jól.

Még a kezelések árai és ÁFA tartalmai is fel vannak tüntetve. Általánosságban elmondható, hogy a szépészeti beavatkozások árai tartalmazzák az ÁFA-t, az egészségügyiek árai pedig nem. Egészségpénztári finanszírozást is igénybe lehet venni, részben is. Egyedül annyi ezzel kapcsolatban a teendő, hogy ezt jelezni kell az első konzultáció alkalmával.

Ha valakit foglalkoztat a gondolat, hogy szeretne bármilyen beavatkozást elvégeztetni magán a jobb közérzet érdekében, hát tegye meg! Csak be kell írni a keresőbe, hogy Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest és máris rendelkezésre áll minden információ.