Hogyan találtam rá egy gyönyörű gumiabroncsra fotózás közben

Viszonylag régóta fotózom. Ezek alatt az évek alatt mindenféle dolgokat lencsevégre kaptam már. Voltak köztük portrék, csoportos képek, kisállatok, csecsemők, bútorok, épületek… De most egy új megbízást kaptam, amikor felkértek autókat fotózni.

Egészen izgatott lettem, hogy valami olyasmit fogok csinálni, amit előtte még nem, és alapvetően érdekelnek az autók, így gondoltam, biztosan jó lesz azokat is fotózni. Amikor megérkeztem a helyszínre, egy kék Suzukit kellett megörökítenem. Az autó nagyon szép volt, új gumiabroncsokkal. Kérdeztem is a tulajt, aki szintén részt vett a fotózáson, hogy honnan vette ezt az autógumit, mert épp nekem is kéne új téli gumi. Ekkor mondta, hogy a Gumidiszkont nevű cégnél rendelte, és hogy nagyon ajánlja őket.

Több se kellett nekem aznap este fel is kerestem a Gumidiszkont honlapját. Mivel kifejezetten téli gumi kellett most nekem, ezért rámentem a https://gumidiszkont.hu/teli-gumi linkre, ahol a keresőben rengeteg tulajdonság és paraméter mentén tudtam böngészni. Megadtam a méreteket, kiválasztottam, hogy téli gumi érdekel személyautóra, és bejelöltem, hogy erősített kivitelűt keresek. Iszonyatosan sok gyártó autógumijai megtalálhatók a honlapon, alig bírtam választani közülük. Szerencsére a honlapon lévő blog cikkei segítettek kicsit közelebb kerülni a gumiabroncs választásának témájához. Emellett az oldalon találtam egy magyarázó részt is, ahol részletesen le volt írva minden, amire figyelni kell a gumi megválasztásakor. Külön le vannak írva a gumiabroncs jelöléseinek, a DOT-számnak, a váltóméreteknek, a sebességi indexnek vagy a terhelési indexnek a magyarázata is. Ha ezeket mind átfutjuk, már biztosan lesz egy kis tudásunk a gumiabroncsokat illetően.

https://gumidiszkont.hu/teli-gumi

Ezen felül van egy gyakran ismételt kérdések rész is az előbbi alatt, ahol röviden, tömören adnak választ a legtöbb emberben felmerülő kérdésekre. Én nagyon szeretem, ha egy cég ennyire figyel a vásárlóira, engem meg is vettek vele rögtön.

Amikor pedig rámentem az egyik találatra, rengeteg információt megtaláltam kifejezetten arról a gumiról. Én viszont – ahogyan a fotózásban is – az abroncs kiválasztásában is nagyon maximalista vagyok, úgyhogy minden kérdésemre választ szerettem volna kapni, arra is, ami esetleg másokat annyira nem is érdekel.

Éppen ezért felkerestem az oldalon megadott ügyfélszolgálatot, ahol egy telefonszámot és egy email-címet is megadtak. Felhívtam hát a telefonszámot, hogy érdeklődjek. Nagyon jó tapasztalat volt, hogy a Gumidiszkont munkatársai kifejezetten segítőkészek voltak, valóban minden apróbb kérdésemre választ adtak. Ajánlottak pár konkrét márkát is autómhoz, amiket aztán meg tudtam nézni a https://gumidiszkont.hu/teli-gumi linken. Boldogan láttam, hogy árban sem vészesek, sőt, ár-érték arányban verhetetlen ajánlatok vannak a Gumidiszkontnál!

A fizetési módok között személyes, készpénzes, de bankkártyás is volt, úgyhogy igazán könnyen megtalálja bárki a neki legmegfelelőbb módot. Meg is rendeltem tehát egy Dunlop abroncsot, amin nagy megtakarítás is volt.

A Gumidiszkont azért is különleges cég a piacon, mert akár másnapi kiszállítással is dolgoznak, ami az én esetemben is igaz volt, hihetetlen gyorsan kint is voltak a kinézett téli autógumival. Mikor átvettem a csomagot, épp egy barátom átugrott hozzám, aki érdeklődött a cég iránt. El is küldtem neki a https://gumidiszkont.hu/teli-gumi linket, hogy ha esetleg téli gumit szeretne venni még, akkor itt találja meg a legjobbakat. A Gumidiszkontnál ugyanis 30000 féle abroncs érhető el, köztük személy-, kisteher-, teherautó és motor gumik vagy felnik is. Hát kell ennél több?

Meg is győztem ezzel a pár mondattal a barátomat, aki elmentette a linket, és mondta, hogy a napokban ő is valószínűleg beruház egy téli gumira.

Örülök, hogy a fotózáson szóba került a Gumidiszkont, ők egy olyan cég, akikre úgy érzem, még nagy szükségem lehet a jövőben.