Jó minőségű ágvágóval könnyebb a fametszés

A férjem nagyon szeret fotózni, van is érzéke hozzá. Az egyik kedvenc időszaka a tavasz, amikor virágoznak a fák, hiszen ekkor gyönyörű képeket lehet készíteni. Az egyik ilyen alkalommal, amikor a barackfánkat fotózta, észrevette, hogy nem lettek jól megmetszve az ágak. Nagyon dühös lett, és kitalálta, hogy vesz egy ágvágót. Ehhez a gazdabolt.hu oldalát választotta, ugyanis egy barátunk mondta neki, hogy itt rengeteg ágvágó közül lehet válogatni. Mikor ellátogatott a weboldalra, erről ő maga is meggyőződhetett, nagyon nehezen tudott választani a sok eszköz közül. Végül nagy nehezen megtette, és betette a virtuális kosarába.

Ám ekkor megtalálta az akciós termékek lapját, tudtam, hogy ennek nem lesz jó vége, mert úgysem fogja kibírni, hogy ne vegyen még valamit. Nos, valóban így is történt, de mentségére legyen, hogy a kiválasztott tárgyakra amúgy is szükségünk lenne. Így legalább egy kicsit olcsóbban hozzájutottunk. Nagyon tetszett a weboldalon a férjemnek még az, hogy ha az embernek kérdése van, akkor nem kell a céget hívogatni vagy e – mailt írni, mert van egy chat, ahol az ügyfélszolgálat szinte azonnal válaszol. Szerintem ez nagy előnye a gazdabolt.hu – nak, engem is nagyon tud idegesíteni, ha írok egy vállalatnak valamilyen kérdéssel, és csak napokkal később kapok választ.

Miután leadtuk a rendelést, a férjemmel leültünk vacsorázni, és a kertészkedésről beszélgettünk. Volt egy dolog, amiben nem értettünk egyet, ám ekkor eszünkbe jutott a gazdabolt.hu Szaktanács lapja, ahol szakértők válaszolnak a kertészkedők kérdéseire. Böngésztünk egy kicsit ezek között, hátha megtaláljuk a választ, és valóban így is lett. Okosabbak lettünk, és a vitás helyzet is rendeződött közöttünk. Amikor megérkezett a rendelt ágvágó, nagyon meg voltunk elégedve, mert masszív és jó minőségű volt. Biztosak voltunk benne, hogy ezzel az új ágvágóval már nem fog a férjem olyan bakikat elkövetni, mint legutóbb. Nem csak a kerti eszközök tekintetében volt hasznos a gazdabolt.hu, hanem például a kedvenc tulipánjaim hagymáit is innen rendeltük.