Megtaláltam fotózás után a tökéletes arcszérumot

Ezt még nem sokan tudják rólam, de szeptemberben elkezdtem egy fotós OKJ képzést, hogy egyszer majd abból tudjak saját vállalkozást indítani, amit igazán szeretek csinálni. Tegnap olyan feladatot kaptunk, hogy álljunk párba, és fotózzuk le egymást semleges hátterek előtt állva.

Amikor arra került sor, hogy engem fotózzon le az egyik csoporttársam, egy fehér fal mellett voksoltunk mindketten. Jól fognak így látszódni a vonásaim, gondoltuk. Nekidőltem a falnak, mosolyogtam, a feladathoz választott párom pedig lőtt néhány képet, aztán megmutatta őket.

A fehér háttér és az éles kamera hatására észrevettem valamit, amit eddig nem: a szemem és az ajkam környékén apró ráncok kezdtek el megjelenni. Nagyon elkeseredtem, hiszen ezt eddig sosem láttam magamon. Elmondtam a csoporttársamnak a fájdalmamat, aki csak a vállamra tette a kezét, és azt mondta, ne aggódjak: ő ugyanis már hónapokkal ezelőtt makacs barázdákkal küzdött, de szerencsére hamar rálelt a megoldásra.

A mobilja keresőjében az alábbi találatot mutatta meg nekem: Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr. Rákattintva pedig egy arcszérum oldalát láttam a kijelzőjén, ami azonnal magával ragadott: jól átlátható, letisztult és érdekes honlapnak tűnt, sok-sok hasznos tartalommal. Látszott, hogy a weboldallal rendszeresen foglalkoznak, frissítik, hiszen havi rendszerességgel kerülnek fel rá blogbejegyzések is, ahol a bőröregedéssel kapcsolatban lehet tájékozódni és hasznos, gyakorlatias tippeket szerezni.

Magáról a termékről, a Laumar InstanTENSE Plus-ról pedig, ami percek alatt simább és feszesebb bőrt ígér, rengeteg információ található, az összetételétől a használatáig mindenre választ kapnak az érdeklődők. Ez egy olyan arcszérum, ami azonnali ránchalványító, bőrsimító, fiatalító hatást ígér. Túl szép, hogy igaz legyen, ugye?

Én is így gondoltam, csakhogy az oldal számos előtte-utána fényképpel és videóval bizonyítja, hogy a Laumar InstanTENSE Plus tényleg percek alatt simább és feszesebb bőrt eredményez: a hatás azonnal látszik. Én fotósként meg tudom mondani, hogy ezek a képek nincsenek megszerkesztve vagy utólag retusálva, tehát az arcszérumnak tényleg működnie kell. A csoporttársam helyeselt: azt mondta, hogy mióta rendszeresen használja a Laumar InstanTENSE Plus-t, a szeme alatti sötét karikák tartósan halványodtak. Sminkelni is tud felé, olajmentes termékekkel, és külön arckrémet se kell vennie, hiszen a szérum nagyon kellemesen hidratálja a bőrét.

Megkérdeztem tőle, hogy zsíros bőrre is lehet-e használni, engem ugyanis sajnos ezzel a bőrtípussal áldott meg az ég. Azt mondta, hogy minden bőrtípus használhatja a szérumot, persze az én esetemben ilyenkor lehet, hogy a 6-10 órás azonnali feszesítő hatás kicsit csökkenhet.

Elolvastam az összetevők listáját is, amik mind természetes, kíméletes hatóanyagok, és egyik sem káros. Külön örömöm, hogy az arcszérumot független kutatóintézetben vizsgálták, ahol nagyon jól szerepelt, azonban állatokon nem kísérleteztek vele szerencsére.

Ezt ki kell azonnal próbálnom, gondoltam magamban. A kiszállítás úgyis gyors és ingyenes, akár már másnapra a kezemben lehet a szérumom. Ha pedig nem lennék megelégedve, az nyugtat, hogy harminc napig visszaküldhetem a terméket, és visszafizetik a pénzem. Rég találkoztam ilyen vásárlóbarát feltételekkel. Még patikában is meg tudnám venni, hiszen a legtöbb gyógyszertár forgalmazza a Laumar InstanTENSE Plus-t, illetve az összes patika tud rendelni belőle. Én a házhozszállítás mellett voksoltam inkább, kényelmesebb számomra.

Összességében nagyon boldog vagyok, hogy a fotós csoporttársam megmutatta nekem a Laumar InstanTENSE Plus – Percek alatt simább és feszesebb bőr találatot a telefonján, hiszen így leltem rá egy olyan arcszérumra, amivel magabiztosabbnak és szebbnek tudom magamat érezni minden egyes nap.

Laumar InstanTENSE Plus - Percek alatt simább és feszesebb bőr