Nem kell mindenhez érteni, ha megtaláljuk a jó embert rá

Mondják, hogy a fotósok sokkal inkább művészlelkek, mint amilyenek a videósok. Persze, az sem mindegy, miként határozzuk meg a fotós és a videós fogalmát. Mindenesetre tény, hogy fotósként azt tapasztaltam, amikor a média területén dolgoztam és sajtótájékoztatókra, médiaeseményekre jártam, hogy az operatőr társak kissé “letudósabbak” voltak munkavégzés közben, mint mi, akik lelkesedtünk.

Nem szeretem magamat méricskélni, de mások mondják nekem, hogy átélősebb vagyok fotósként a munkában, mint pl. egy átlag operatőr a kamerájával – ahogy én azt láttam, aki nem tépelődik annyit talán a jó szögek megtalálásán, vagy bármi egyéb tekintetben. Én csak azt veszem észre magamon, hogy engem tényleg főleg az tud érdekelni, ami a hivatásom. Én sosem leszek az, aki a ház körül feltalálja magát, és amolyan “ezermester”. Jó ennek a tudatában lenni, mert így nekem mindig szempont volt, hogy meglegyen az a jó szaki, akit riasztani lehet, mert én nem fogok ház körüli problémákat orvosolni, a két kezemmel megjavítani bármit. Én egy kicsit tényleg csak magammal és az egy szem dolgommal vagyok elfoglalva.

Az én favoritom, már a szlogenjében is azt üzeni, hogy kész mindig rendelkezésre állni: SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében. Ők a vizszereles.net oldalon találhatók. És amúgy nem csak azokkal az alapvető dolgokkal foglalkoznak, amire gondolnánk a nevük alapján, hanem egy rakás, ahhoz kapcsolódó dologgal. Mert ezen területek is továbbfejlődtek már, sokféle módon küzdenek a szakemberek egy baj megelőzéséért, de erről fogok még részletesen szólni…

Egy csőtöréssel sem nagyon tud az átlagember sem mit kezdeni, de ők segítenek kiépíteni a csatornarendszert többek között, szerelik a fűtésrendszerünket, és csinálnak úgynevezett “csatornakamerázást”, ha szükség van rá. Ha még nem nagy a baj, csak valami miatt érzékeljük, hogy nincs minden rendben a csatornarendszerrel, vagy csak aggódunk, ők flexibilis kamera segítségével térképezik fel nekünk a helyzetet. Igazán megnyugtató, hogy létezik ilyesmi, nemde? Ti hallottatok már ilyesmiről? Erre is utaltam többek között.

A csatorna dugulásának sok következménye lehet. A egész háztartás működését veszélyezteti. Visszajöhet a szennyvíz és minden szörnyűség jöhet még, amit csak el tudunk képzelni… Ők leengednek a csövezetbe egy ún. “száloptikás kamerát”, ami felvételt készít arról. Amikor nekünk egyszer csináltak ilyet, úgy éreztem magam, mint egy James Cameron moziban. Bocsánat a túlzó képért, de tényleg olyan korban élünk, amikor minden ilyen szinten professzionalizálódik. A legtöbb terület, amin előbb-utóbb érintve leszünk, így ez is. És ez nagyon megnyugtató, mármint, hogy ennyire felkészültek a vizszereles.net szakemberei.

SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében – ez jelent még csatornázást tehát, csőtörés és dugulás orvoslását, fűtésszerelést, és ezt a csatornakamerázást. Gyorsak, és arra optimalizálták a rendszerüket, hogy megmentsék a családot, a háztartást az ellehetetlenüléstől, ha baj van. Mert tényleg könnyű eljutni ilyenek által oda, hogy minden használhatatlanná váljon hosszabb, vagy rövidebb időre. De a rövid idő is lehet ilyesmiben nagyon sok. Szerintem sokakat lehetne már találni, akik megerősítenék: nem tudják mi lett volna velük, enélkül a szolgáltatás nélkül. Pest megyében, és Budapest területén mindig rajtra készek, ha nagy a baj, és többféle úton is kereshetjük őket. Neten, telefonon, ott van minden a letisztult, átlátható websitejukon, mert egy jó szolgáltatásnak, jó weblap is kell. Nekik van, olyan, ahol az én leírásomnál részletesebben is elolvashatjuk, mi mindent takarnak ezek a szolgáltatások, illetve azok közül a legérdekesebben hangzó, a csatornakamerázás. SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében – katt a linkre!