Óvodai fotózásba szeretnék kezdeni

Igazán jól értek a fotózáshoz, hiszen sok évig tanultam is azt. A modern fotós eszközeim is a rendelkezésemre állnak, melyeket sok spórolás árán tudtam csak beszerezni magamnak.

A jó portréfotók és a csoportképek készítéséhez azonban kell még valami: az emberekkel is tudni kell bánni. Léteznek különböző technikák arra, hogy másokból a legjobbat tudjuk kihozni ahhoz, hogy a képek igazán minőségiek lehessenek.

Külön kategória a gyermekfotózás, ahol még inkább igaz a fenti állítás. Megeshet, hogy a kis lurkóknak semmi kedvük az egészhez, vagy csak egyszerűen túl komolytalanul állnak hozzá.

Szerencsére nekem a fotózáson kívül ez is megy, hiszen sok kistestvérem volt, így volt lehetőségem megtanulni, hogy hogyan kell bánni a gyerekekkel.

Sokáig egy nálam tapasztaltabb fotósnak voltam az asszisztense, akit különböző óvodák alkalmaztak arra, hogy képeket készítsenek a szülők számára a gyermekükről.

Mostanra jutotta el arra a pontra, hogy úgy érzem, ezt már önállóan is tudnám végezni. Azonban még nem egészen tudom, hogy ezt hogyan kéne kezdeni.

Az volt a terv, hogy egy vállalkozás keretein belül végezném ezt a tevékenységemet, így kerestem egy weboldalt, ahol részletes tájékoztatást kaptam a cégalapítás költségeiről.

Ez a weboldal egyébként egy olyan szolgáltatóhoz tartozik, mely teljes körű segítséget nyújt a cégalapításhoz és a cégmosósításhoz, továbbá még a cég székhelyével kapcsolatos szolgáltatásokat is igénybe vehetünk náluk.

Kanyarodjunk vissza a cégalapítás költségei irányába. Normál esetben itt jelentős összegekkel és mindenféle bonyolult hivatalos ügyintézésekkel kéne számolni. Ezektől a negatív tényezőktől azonban rögvest búcsút inthetünk, ha ezt az egészet rábízzuk erre a szervezetre, akik már nagyon régóta végzik a tevékenységüket a piacon.

Abban az esetnem, ha csak vállalkozást szeretnék alapítani a székhelyszolgáltatás nélkül, akkor annak lesz egy költsége, amiben benne lesz az ügyvédi ügyintézés is. Ez egy igazán csekély kiadásnak mondható, amit egy kezdő, fiatal vállalkozó is megengedhet magának.

Teljesen más a helyzet akkor, ha székhelyszolgáltatást is szeretnék kérni. Ilyen esetben ugyanis semmiféle fizetési kötelezettségünk nem fog keletezni a cégalapítás költségei szempontjából. A székhelyszolgáltatás az egyedüli, amiért fizetnünk kell. Egy befizetés esetén hat hónapig biztosítják a vállalatunk székhelyét, ami lehet Budapesten, vagy Újlengyelben. Nem utolsó szempont az sem, hogy egy hetedik ajándék hónapot is kapunk ilyenkor.

A székhelyszolgáltatás ára attól is függ, hogy azt Budapesten, vagy Újlengyelben szeretnénk-e. Az utóbbi valamennyire drágább, aminek az az oka, hogy itt a cégünk teljes iparűzési adó mentességet élvezhet. Ez egy teljesen törvényesen működő dolog, amit az ottani önkormányzatnak is köszönhetünk.

Budapesten belül két helyen is igényelhetünk székhelyt, a budai vagy a pesti oldalon. Ezek mind olyan címeken találhatóak meg, melyek nagyban növelhetik a vállalkozásunk presztízsét, ami végeredményben, az ügyfeleinkben is bizalmat fog kiépíteni.

A szolgáltató az ellenőrző hatóságokat is fogadni fogja helyettünk, hiszen azok a hivatalos székhelyekhez szoktak kiérkezni. A szervezet kiváló kapcsolatokkal és cégjogi tudással rendelkező dolgozókkal rendelkezik, így biztosak lehetünk benne, hogy a lehető legjobban fogják tudni kezelni a váratlan helyzeteket is.

cégalapítás költségei

Arról is gondoskodnak, hogy a cégtáblánk a szabályoknak megfelelően, jól láthatóan legyen kihelyezve. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a már rosszul kihelyezett cégtábla is komoly következményeket vonhat maga után.

A levelink fogadására is gondjuk lesz, melyeket elektronikusan eltárolnak, és tovább is küldenek a számunkra. Az általuk biztosított tárgyalóteremről nem is beszélve, ahol nyugodtan fogadhatjuk majd az üzleti partnereinket.

Bárki számára, nyugodt szívvel ajánlani merem Őket.