Ti is el szoktátok felejteni a dátumokat?

Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de én mindig elfelejtem a dátumokat. Pedig modellként is dolgozom, amihez elengedhetetlen, hogy pontosan érkezzek meg a fotózásokra. A modellek élete nem olyan egyszerű, mint amilyennek gondolnánk. Korábban én is azt hittem, hogy könnyű lehet egész nap csak pózolni, csinos ruhákban járkálni, és ezért még fizetést is kapni. Azonban a valóság egyáltalán nem ilyen. Modellként állandóan szigorú diétát és edzéstervet kell követnünk, amitől akkor sem térhetünk el, ha legszívesebben csak fagyit ennénk és sorozatot néznénk egész nap. Azt pedig már talán meg sem kell említenem, hogy a fotózások nagyon kimerítőek tudnak lenni. Gyakran hosszú órákon át tartanak, és nekünk ezalatt végig a legjobb formánkat kell hoznunk, a legszebb arcunkat kell mutatnunk.

A modell barátnőim között nem én vagyok az egyetlen, aki hadilábon áll az időpontokkal. Annyira sok dologra kell egyszerre figyelnünk, látogatások és kezelések különböző szépszalonokban, interjúk, hivatalos megjelenések, fotózások… Egy szó mint száz, elhatároztam, hogy Karácsonykor naptárakkal fogom meglepni a csapatot.

Naptár nyomtatás - Nyomdai termékek | Color Nyomda

Abban biztos voltam, hogy valami különleges és egyedi, szép kivitelezésű terméket fogok választani. A nekem leginkább tetszőt végül a Color Nyomda honlapján találtam meg. A “Naptár nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda” címen érhetjük el a naptár nyomtatással kapcsolatos tudnivalókat. Itt olvashatunk arról, hogy melyek a jó naptár jellemzői, illetve hogy milyen típusú naptárakat lehet rendelni. Választhatunk asztali álló vagy fekvő formátumú terméket, fali naptárat, határidőnaplós naptárat, esetleg zsebnaptárat is. Észrevettem, hogy elérhető egy online ajánlatkéső adatlap. Ennek kitöltésével könnyen és gyorsan küldhetjük el rendelésünket, ajánlatkérésünket a cég részére. A felületen nyomdai anyagleadási segédlet is található. Ez abban nyújt hasznos segítséget a vásárlóknak, hogy részletesen leírja, milyen feltételek szerint kell beküldeni a nyomtatásra szánt anyagokat. A segédlet elolvasásával saját magunk és a nyomda dolgozóinak munkáját egyaránt megkönnyíthetjük, plusz munkától kímélhetjük meg.

A Color Nyomda weboldala a naptárakon kívül is felkeltette az érdeklődésemet. Ezért, miután felírtam magamnak a Naptár nyomtatás – Nyomdai termékek | Color Nyomda címet, tovább nézelődtem a honlapon. Megtudtam, hogy a nyomda már 1996 óta működik, és két egyéni vállalkozás összeolvadásával jött létre. Azt szintén felfedeztem, hogy a bemutatkozó részhez egy kisfilmet is csatoltak, melynek megtekintésével többet is megtudhatunk a cégről. A felülethez tartozik géppark és referencia galéria is. A géppark annyit jelent, hogy feltüntetik a nyomdában működő gépeket, pontos típusukat és minden szükséges információt, képekkel ellátva. Ez inkább azoknak lehet lényeges, akik nálam jobban értenek a nyomtatáshoz, és nem mindegy nekik, hogy pontosan milyen gépekkel végzik a munkát. A referenciaképek már annál inkább egy olyan terület, amihez hozzá tudok szólni. Nagyon fontosnak tartom, hogy minden termékek vagy szolgáltatások értékesítésével foglalkozó honlap töltsön fel a weboldalára ilyen fotókat. Ez nagyban elősegíti a jövőbeni vásárlók bizalmának kialakulását.

A colornyomda.hu véleményem szerint nagyon szép és igényes felület. Szimpatikusnak találom, hogy figyeltek az egyszerűségre és a letisztultságra. Minden könnyen megtalálható és egyértelműen van feltüntetve. Sehol nincsen túlzsúfoltság, vagy nehezen olvasható szövegek. Látszik, hogy grafikával foglalkozó cég honlapjáról van szó, mert a színek és formák használata, az egész felépítése profi tervezésre utal.

Nem csalódtam az elérhetőségek feltüntetésében sem. Telefonszámot, email címet, és a nyomda címét, nyitvatartási idejét szintén gyorsan megtaláltam.

Remélem, hogy az új naptárak mindenkinek segíteni fognak az időpontok észben tartásában, emellett pedig biztos vagyok benne, hogy jól is fognak mutatni.