Ünnepi fotózás régen látott rokonnal: telefonos malőrrel fűszerezve

Végre eljött a várva várt nap! Hetek óta készültünk a rég nem látott nagybátyám látogatására, akivel az ünnepeket töltöttük volna együtt. Alig vártuk, hogy megörökítsük a közös pillanatokat, és emlékezetes fotókat készítsünk a családi összejövetelről.

A hangulat fergeteges volt. A finom ételek, a vidám beszélgetések és a régi emlékek felelevenítése mind hozzájárultak a meghitt légkörhöz. Én voltam a család által kijelölt fotós, telefonom kattogása folyamatosan jelezte, hogy örökítjük meg a nevetést, a boldogságot és a szeretetet, ami a levegőben áradt.

Hirtelen, egy szempillantás alatt bekövetkezett a katasztrófa. A Huawei telefonom, amivel a fotókat készítettem, a konyhaasztalról a földre zuhant, és a kijelzője azonnal millió szilánkra tört. Éreztem én, hogy fel kellett volna szerelnem egy ütésálló fóliával, de persze halogattam ezt is, mint sok minden mást. Na mindegy is… A kétségbeesés hatalmába kerített minket, hiszen a telefonon nemcsak a frissen készült fotók, de a család összes emléke is ott volt.

Szerencsére gyorsan talpra álltunk, és nem adtuk fel a reményt. Előkerestük a neten a környékbeli szervizeket, és hamarosan rábukkantunk az LCD FIX gyorsszervizre. A weboldalukon ígéretesnek tűnt a Huawei szerviz szolgáltatásuk. Látva, hogy előzetes bejelentkezés nélkül is fogadnak, és akár egy órán belül megjavítják a készüléket, úgy gondoltuk, megéri rögtön felkeresni őket. Azonnal felvettük velük a kapcsolatot, és megállapodtunk, hogy ahogy csak lehet, igyekszünk hozzájuk a telefonommal.

Nem csalódtunk! A szervizben kedvesen fogadtak minket, és miután elmeséltük a sztorinkat, azonnal munkához láttak. Az LCD FIX kiválóan teljesített. Miután leadtuk a készüléket náluk, alig egy órával később már vissza is kaptuk azt, teljesen működőképes állapotban. A szerviz szakemberei hatékonyan és gyorsan elvégezték a szükséges javításokat, kicserélték a törött kijelzőt, így már semmi sem állt az útjában annak, hogy folytassuk a fotózást.

A fotók – velem együtt – megmenekültek, a családi ünnep pedig zavartalanul folytatódhatott. A szerencsés kimenetelnek köszönhetően még emlékezetesebb lett a közös ünneplés, és megtanultuk, hogy a legváratlanabb helyzetekben is van remény.

Köszönjük az LCD FIX Huawei szerviz csapatának a gyors és szakszerű munkát!